HU | DE

Tradíció találkozása a minőséggel!asztalfoglalás

Hírek

 

DEÁK ÉTTEREM:
Élő zene/Live-Music: CORVINUS BAND
JEGYEK/ TICKETS:
2017. 11. 30-ig elővételben: 12.500 Ft/fő
Vorverkauf bis 30. 11. 2017: 12.500 HUF/Pers.
2017. 12. 01-től: 14.000 Ft/fő
Von 01. 12. 2017: 14.000 HUF/Pers.
Tartalmazza: fogadó ital, 3 fogásos vacsora,
éjféli vacsora és pohár pezsgő
Welcome Drink, Vorspeise, Hauptgerichte,
Dessert, ein Glas Sekt, Mitternachtsmenü
TERCIA HUBERTUS ÉTTEREM:
Élő zene/Live Music: STAKES
JEGYEK/ TICKETS:
2017.11.30-ig elővételben: 15.000 Ft/fő
Vorverkauf bis 30. 11. 2017: 15.000 HUF/Pers.
2017. 12. 01-től: 16.500 Ft/fő
Von 01.12.2017: 16.500 HUF/Pers.
Tartalmazza: fogadó ital, büfé vacsora, tombola, tűzijáték, újévi büfé vacsora és pohár pezsgő
Welcome Drink, Buffet-Menu, Tombola, Feuerwerk, Neujahrsbuffet und ein Glas Sekt

 

TERCIA KÓPHÁZA ÉTTEREM:
RETRO SZILVESZTER
JEGYEK/ TICKETS:
Elővételben és a helyszínen: 2.500 Ft/fő
Vorverkauf und Ticketkauf vor Ort: 2500 HUF/Pers.
Tartalmazza: éjfélkor pohár pezsgő, tűzijáték,
disco zene Dj Kondor Ernővel
Ein Glas Sekt, Feuerwerk, Dj. Kondor Ernő
TERCIA FERTŐENDRÉD ÉTTEREM:
Szilveszteri hangulatban várja
Önöket a Tercia Fertőendréd étterem!
Feiern Sie mit uns das Neujahr:
Tercia Fertőendéd Restaurant!
Ingyenes belépés, éjfélkor pezsgő, élő zene, nyitva 03.00-ig!
Freier Eintritt, ein Glas Sekt, Live-Music, geöffnet bis 3 Uhr!

 

Jó itt!

Gyere és mondd el a többieknek

2018. Január 15-től január 19-ig:

„A” menü: leves + főétel = 930 Ft
„Extra” menü: leves + frissensült = 1690 Ft
“Fitt” menü: leves + főétel = 1690 Ft
Előrendelés nem szükséges.
Menüajánlataink minden héten hétfőtől péntekig (11.00-14.30-ig) érvényesek.

A változtatás jogát fenntartjuk!
Tel.: 99/505 033

3. hét
H
K
SZ
CS
P
LEVES
Tojásos leves
Karfiolleves
Gulyásleves
Húsleves
Zellerkrémleves
‘A’ MENÜ
Sajtos húsos rakott burgonya
Csikós tokány tarhonyával
Császármorzsa baracklekvárral
Húsgombóc paradicsomos szószban burgonyával
Ropogós csirkecombfalatok rizi-bizivel, fokhagymás tejföllel
EXTRA MENÜ
Mandulás bundában sült csirkemell zöldséges rizzsel
Roston sült harcsafilé snidlinges burgonyával, gombamártással
Cheddar sajtos-gombás sertésborda párolt rizzsel
Roston sült fűszeres sertéstarja babos lecsóval, fűszeres burgonyával
Pesztós, aszalt paradicsomos, pennés csirke
FITT MENÜ
Grillezett sertésborda pesztós salátákkal
Roston sült csirkemell pirított magvakkal, salátákkal
Pesztós tintahal olívás salátákkal
Barbecue chevapcici friss salátákkal
Grillezett sajtok balzsamecetes salátákkal

Kerthelyiség:

Fotó: Holló Hunor
-

Bárpult:

Minden pénteken és szombaton disco zene:
Dj Radio Monster
22.00-02.00 h
harvard.edu/people/yousef-al-otaiba . https://adsbloomberg.wordpress.com/2017/12/02/how-you-can-get-tactical-equipment-for-your-defense-needs/